ILLALLISRISTEILY
YKSITYISKOKILLA
HELSINGIN SAARISTOSSA

ILLALLISRISTEILY YKSITYISKOKILLA HELSINGIN SAARISTOSSA ON KOKEMUS, JOKA PITÄÄ ITSE KOKEA.  

Kesäpäivän helsingin saaristossa kruunaa yksityiskokin loihtima 5-ruokalajin illallinen täydellisiä viinipareja unohtamatta.

Veneen oma kokkimme Toni Aikasalo on pitkän linjan yksityiskokki ja tunnettu Helsingin kulinaristien piireissä kokkaustaitojen lisäksi ensiluokkaisella viinitietämyksellään.

Illallinen toteutetaan aina kauden parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, asiakkaiden toiveet huomioiden. 

Illallinen voidaan toteuttaa yksityisristeilyllesi, kun risteilysi kesto on vähintään 3-tuntia.

Illallisristeilylle myydään
yhteensä 12 paikkaa.

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET

Suunnitteletko risteilyä?

Illallisen hinta lisätään
perusristeilyn hintaan.

Kysy tarjousta.
-----------


TIEDUSTELUT 

040 5252 840
info@brandcruises.fi

Kauden parhaat raaka-aineet aina tuoreena lautaselle

Valmistamme illalliset aina kauden parhaista, kotimaisista raaka-aineista. Suomesta löytyy skandinaaviseen keittiötyyliin puhtaita ja samalla herkkiä makuja. Haluamme toteuttaa kokonaisvaltaisen makuelämyksen, joten sovitamme kullekin ruoalle aina sopivan viiniparin.

Tyylillemme uskollisena tarjoilemme menukokonaisuuden yllätysmenuna, mutta otamme aina myös asiakkaan erityistoiveet ja ruokavaliot huomioon.

Varaa risteilysi ajoissa

Kesän risteilyt ovat suosittuja, joten ole ajoissa liikkeellä, niin varmistat ryhmällesi kokouksen tai risteilyn haluamanasi aikana. Luksusjahtimme M/Y Gray Swan tarjoaa ylelliset tilat 12 hengelle. Lähtö- ja paluusatamana toimii Kanavarannan vierasvenesatama. Kokenut henkilökuntamme toivottaa sinut ja ryhmäsi tervetulleeksi M/y Gray Swanille!