ILLALLISRISTEILY
YKSITYISKOKILLA
HELSINGIN SAARISTOSSA
ILLALLISRISTEILY YKSITYISKOKILLA HELSINGIN SAARISTOSSA ON KOKEMUS, JOKA PITÄÄ ITSE KOKEA.
Kesäpäivän helsingin saaristossa kruunaa yksityiskokin loihtima 5-ruokalajin illallinen täydellisiä viinipareja unohtamatta.
Veneen oma kokkimme Toni Aikasalo on pitkän linjan yksityiskokki ja tunnettu Helsingin kulinaristien piireissä kokkaustaitojen lisäksi ensiluokkaisella viinitietämyksellään.
Illallinen toteutetaan aina kauden parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, asiakkaiden toiveet huomioiden.
Illallinen voidaan toteuttaa yksityisristeilyllesi, kun risteilysi kesto on vähintään 3-tuntia.
TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Suunnitteletko risteilyä?
Illallisen hinta lisätään
perusristeilyn hintaan.
Kysy tarjousta.
-----------
TIEDUSTELUT
040 5252 840
info@brandcruises.fi
Kauden parhaat raaka-aineet aina tuoreena lautaselle
Valmistamme illalliset aina kauden parhaista, kotimaisista raaka-aineista. Suomesta löytyy skandinaaviseen keittiötyyliin puhtaita ja samalla herkkiä makuja. Haluamme toteuttaa kokonaisvaltaisen makuelämyksen, joten sovitamme kullekin ruoalle aina sopivan viiniparin.
Tyylillemme uskollisena tarjoilemme menukokonaisuuden yllätysmenuna, mutta otamme aina myös asiakkaan erityistoiveet ja ruokavaliot huomioon.
Varaa risteilysi ajoissa
Kesän risteilyt ovat suosittuja, joten ole ajoissa liikkeellä, niin varmistat ryhmällesi kokouksen tai risteilyn haluamanasi aikana. Luksusjahtimme M/Y Gray Swan tarjoaa ylelliset tilat 12 hengelle. Lähtö- ja paluusatamana toimii Kanavarannan vierasvenesatama. Kokenut henkilökuntamme toivottaa sinut ja ryhmäsi tervetulleeksi M/y Gray Swanille!