Tilausristeilyt sopimuksen mukaan

Alk. 950 € / 10 henkeä

Huippuvarusteltu 42-jalkainen luksusjahtimme M/Y Black Swan kuljettaa ryhmäsi tyylikkäästi Helsingistä merelle. Miten olisi myyntitilaisuus, virkistyspäivä tai vaikkapa vetäytyminen johonkin Helsingin lähisaareen saunomaan? Brand Cruises Oy järjestää erilaiset yksityistilaisuudet yli kymmenen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Räätälöity merielämys

Olemme erikoistuneet merihenkisten yritystilaisuuksien järjestämiseen. Kyydissämme pääset nauttimaan raikkaista merituulista ja kokemaan saariston kauneuden. Ruoat, juomat ja ohjelmapalvelut hoidamme räätälöidysti ryhmäsi toiveiden mukaisesti. Yhdessä löydämme varmasti tarpeitanne vastaavan ratkaisun tilaisuutenne onnistumiseksi.

Varaa paikkasi

Kesän risteilyt ovat suosittuja, joten ole ajoissa liikkeellä, niin varmistat ryhmällesi risteilyn haluamanasi aikana. Luksusjahtimme M/Y Black Swan tarjoaa ylelliset tilat 10 hengelle. Lähtö- ja paluusatamana toimii Helsingin Katajanokka tai Espoon Suomenoja, valintasi mukaan. Kokenut kipparimme miehistöineen toivottaa sinut ja ryhmäsi tervetulleeksi merelle!